WERKEN bij Bouvigne Paradijs ?

Prijzen Dinch

Dinch

Van het Dinchbuffet kunt u onbeperkt genieten: wij kennen géén tijdsbeperking. De prijs voor ons Dinchbuffet bedraagt € 18,95 per persoon (m.u.v. Kerst en overige feest- en bijzondere dagen) van maandag tot en met donderdag en € 20,95 van vrijdag tot en met zondag. 

De prijs voor kinderen vanaf 3 jaar (tot een lengte van 1 meter 40) bedraagt € 8,95 per kind.

Kinderen van 2 jaar of jonger eten gratis mee met de ouders.

Let op: op woensdag (m.u.v. schoolvakanties en op feestdagen) eet uw kind voor de helft van het kindertarief mee! (€ 4,50 per kind)

Drankarrangement

Het is mogelijk om het Dinchbuffet aan te vullen met een drankarrangement (uitsluitend per gezelschap). Daarmee maakt u uw diner bij ons helemaal compleet voor een vaste 'all-in'-prijs. U en uw gasten kunnen dan voor een vaste prijs per persoon onbeperkt genieten van ons (standaard) drankassortiment (maximaal één bestelling per persoon per keer).

N.B.: Inbegrepen zijn onder meer frisdranken, bier, huiswijnen, port, sherry, etc. Niet inbegrepen zijn buitenlands gedistilleerde dranken, kaartwijnen en geimporteerde en speciaalbieren.

Drankarrangementen zijn mogelijk vanaf een tijdsduur van 2 uur (alleen maandag tot en met vrijdag); in het weekend zijn arrangementen mogelijk vanaf een tijdsduur van 3 uur. De kosten voor een 2 uur durend drankarrangement bedragen € 8,00 per persoon (€ 5,00 per kind); voor een 3 uur durend drankarrangement bedraagt dit € 10,00 per persoon (€ 7,00 per kind). Voor elk uur extra betaalt u € 2,00 per persoon meer.

Voorbeeld: de prijs van een 2 uur durend 'all-in' arrangement (inclusief Dinch en drank) bedraagt op maandag tot en met donderdag € 18,95 + € 8,00 = € 26,95 p.p.); verlengt u deze deze met twee uur dan bedragen de kosten € 26,95+ (2 x € 2,00) = € 30,95 per persoon. 

Groepsarrangementen

Voor grotere gezelschappen hebben we aantrekkelijke groepskortingen en -arrangementen; hoe groter het gezelschap, hoe hoger de korting. Klik hier voor de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.