WERKEN bij Bouvigne Paradijs ?

Dinch

De rondreis door de Oosterse keuken bij Bouvigne Paradijs begint met een vriendelijke ontvangst. Zodra de jassen in de garderobe hangen, staat uw gastheer of gastvrouw klaar om u te begeleiden naar uw tafel. Hier merkt u meteen wat een bezoek aan ons restaurant bijzonder maakt. Gedekte tafels, comfortabele stoelen voor ‘een lange zit’ en een bijzonder aangename akoestiek. En ruimte genoeg voor elk gezelschap.

Omdat er geen tijdslimiet geldt neemt u ruim de tijd voor een aperitiefje. Ondertussen kunt u eventuele dieetwensen doorgeven. Daarna begint uw ontdekkingsreis door de verfijnde Oosterse keuken. Helemaal naar eigen wens ingevuld. En wilt u nog een keer proeven, ga uw gang! Het Oosterse buffet ‘Dinch’ is tijdens uw bezoek onbeperkt toegankelijk.

Bij de voorgerechten vindt u naast soepen, sushi en salades ook diverse koude vis- en vleesschotels. Het buffet met hoofdgerechten heeft als basis minstens twintig verschillende Oosterse vis-, vlees en groentegerechten die allemaal volgens eigen receptuur vers in huis zijn bereid. Daarnaast kunt u een keuze maken voor de teppanyakiplaat. Het keukengilde staat paraat voor ‘live-cooking’ service. Ook hiervoor geldt een uitgebreid aanbod van vis en vlees.

Terwijl de bediening tussendoor de gebruikte borden en bestek opruimt, krijgt u de gelegenheid om een drankje te bestellen. Neem rustig de tijd voor de geweldige toegift: het buffet met nagerechten. Een Grand Dessert met chocolade- en vanillemousse, diverse smaken ijs, slagroom, soesjes, poffertjes, warme kersen, lychees en ander vers gesneden fruit. Dat is de overheerlijke afsluiting van een heerlijke maaltijd bij Bouvigne Paradijs.