WERKEN bij Bouvigne Paradijs ?

Feestelijke arrangementen

Bouvigne Paradijs biedt gasten letterlijk tijd én ruimte om te genieten. Dat merkt u aan alles. Voor elk gezelschap, familie, vrienden en verenigingen stellen wij graag speciale arrangementen samen. De twee ruim bemeten etages hebben elk een eigen buffet en meerdere zalen voor kleine en grote gezelschappen.

Een verjaardag, bruiloft of jubileum wordt hier echt een feest. In een aparte ruimte, met eigen muziek en na de maaltijd een dansvloer. Wilt u graag een optreden van een bekende artiest of liever een pianist in de zaal? Bouvigne Paradijs geeft u de vrijheid.

Vraag Bouvigne Paradijs naar de mogelijkheden. Want wij denken graag mee over de samenstelling van een compleet programma. Ook in combinatie met tal van verrassende uitstapjes in de omgeving. We doen dit bovendien tegen beheersbare kosten die vooraf -tot op de cent nauwkeurig- bekend zijn.

Het management en de bediening spannen zich tot het uiterste in om het u naar de zin te maken. De keuken zorgt ervoor dat u nooit te laat bent. U bepaalt het tempo, wij houden waar mogelijk rekening met dieetwensen en geven graag toelichting op de verschillende gerechten.

Dit is Bouvigne Paradijs. Of u nu zaal voor twintig of honderd gasten wilt reserveren. Wij ontvangen u met Oosterse gastvrijheid. De maximale capaciteit bedraagt 700 zitplaatsen.

Arrangementen Breda

Bent u geïnteresseerd in onze arrangementen in Breda? Neem contact met ons op voor maatwerk arrangementen en een vrijblijvende prijsopgave. Dan merkt u nòg een verschil, Bouvigne Paradijs doet het voor een prettige prijs!

Meer informatie? Bel 076 5 600 600